Hírek - MEGA TECH Sportegyesület

Go to content

Main menu:

Hírek


2014.02.15. Mosonszolnok!

Országos K1 és MMA Gálát rendeztek
Mosonszolnokon ahol a Mega Tech SE is képviseltette magát. Kecskés Máté,Botos Márk és Benke Csaba is győztesen hagyta el a szorítót.
Első alkalommal mutatkozott be a Koltai Ármin vezette Kempo-Jitsu csoport a Mega Tech színeiben. Így a thai boxolók mellett már az MMA is szerepet kapott az egyesület életében.
Gulyás Gergő és Somogyi Roland képviseltette magát a rendezvényen.
2014.03.16.-án

rendezték pápán a Frutti Budo Gála utcai harc és K1 versenyt! Egyesületünket négy versenyző képviselte! 57 kg-ban a juniorok között Herceg Alex Valentin győztesen hagyta el a szorítót. A beugrós Némedi Jánosnak nem sikerült nyernie csakúgy mint Szankó Dánielnek. Kaszás Ferenc viszont az est kiütésével söpörte be az aranyat.

2014.03.29.-én szolnokon

került megrendezésre a 17. amatőr muaythai magyar bajnokság.
-60 kg-ban Herceg Alex Valentin kemény mérkőzéseket vívva lett magyar bajnok. A felnőttek között Schmuck Roland is sikerrel vette az akadályt és nyerte meg a versenyt!
-67 kg-ban András Péter erősen vitatható pontozás mellett ezüstérmet szerzett.

2014.04.12.-én budapesten

zajlott le a Harcosok Klubja 11. fordulója. Természetesen a Mega Tech SE is képviseltette magát.
A 65 kg-os Kecskés Máté hatalmas küzdelemben szerezte meg harmadik győzelmét. 86 kilóban Kende Péter megosztott pontozással elveszítette a mérkőzést. Szankó Dániel viszont nem bízta a pontozókra a döntést és feladásra kényszerítette ellenfelét. Az ifjúsági Kaszab Márk pedig élete első mérkőzésén győzelemmel mutatkozott be.

2014.május 1. I. WHB győri KOKO-GYM kevert harcművészeti gála

Tóth Sándor,Orbán Zsolt és Balássy Bálint egyaránt győztesen hagyták el a ketrecet ahol K1 szabályrendszerben mérettették meg maguk. Somogyi Roland a kempo-jitsu szakosztályból mma-ban diadalmaskodott míg csapattársa Dobozi Ferencnek nem sikerült a debütálás.

2014.május 31. Harcosok klubja 12.

Mayer Péter, Szankó Dániel, Botos Márk és András Nikoletta egyaránt győztesen hagyták el a szorítót sőt András Péter 67 kilósan is megnyerte a K1 70 kilósok 8-as tornáját.
Balássy Bálint sajnos nem bírt Géczi Dániellel így a második menetben kapitulált.
A kempo-jitsu szakosztályból Somogyi Roland mma-ban győzött.

2014.08.31.én került megrendezésre az 5. Mega Tech Kupa a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban.

19 muaythai, K1 és MMA mérkőzést láthattak a nézők. Egy fantasztikus és eredményes gálát zárhattunk ami telt ház előtt zajlott. Herceg Alex Valentin junior muaythai profi magyar bajnoki címet szerzett míg András Péter K1-ben lett profi magyar bajnok.

2014.09.28.-án

K1-ben, karatéban és jiu-jitsuban mérhették össze a tudásukat a rendvédelmi dolgozók a Terrorelhárító Központ által szervezett küzdősport gálán. A TEK főigazgatója szerint egyre népszerűbb ez az esemény a résztvevők és a közönség köreiben is. Hajdu János annak is örül, hogy egyre több rendvédelmi dolgozó művel valamilyen küzdősportot. Az eseményen a küzdősportok egyik élő legendája Semmy Schilt is tiszteletét tette.
Két tatabányai katasztrófavédelmi dolgozó is
részt vett a rendezvényen. Staub Zsolt a 75 kilósok között sikerrel vette az első akadályt majd a második mérkőzésén sajnos kiugrott a válla így búcsúzott a rendezvénytől.
A 70 kilós K1-esek között András Péter mind a négy mérkőzését magabiztosan nyerve megszerezte az aranyérmet.

2014.10.18.án mosonmagyaróváron rendeztek k1 és MMA gálát.

A tatabányai thai boxolók közül Botos Márk, Németh Péter, Némedi János és Orbán Zsolt is győzedelmeskedtek míg Benke Csabának és a főmérkőzést vívó Tóth Sándornak nem sikerült a győzelem.

 
 
Back to content | Back to main menu